Nova banka širi mrežu poslovnica

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova banka širi mrežu poslovnica

BANJALUKA - Poslovnica Nove banke Agencija Poštanska štedionica otvorena je danas na novoj lokaciji u Banjaluci, i to u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, pored zgrade "Pošte Srpske".

Radno vrijeme nove poslovnice je od osam do 18 časova radnim danima, a subotom od osam do 13 časova, saopšteno je iz Nove banke.

Iz Nove banke su naveli da svakodnevno bilježe rast broja klijenata koji koriste njihove tradicionalne bankarske usluge, ali i nove proizvode, te da zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << toga banka kontinuirano radi i na širenju poslovne mreže.

Oni su podsjetili da su tokom prošle i početkom ove godine otvorili desetak novih poslovnica, te da su zamijenjene lokacije više od trideset poslovnica za nove i klijentima pristupačnije prostore.

"Sve je to uticalo da se udvostruči broj transakcija. U narednom periodu planirano je otvaranje još jedne poslovnice u Sarajevu, koja će se nalaziti na Marijinom dvoru", navode iz Nove banke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.