Nova atrakcija u Dizni vorldu - kompleks za kućne ljubimce

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova atrakcija u Dizni vorldu - kompleks za kućne ljubimce

Nova atrakcija koju će dobiti zabavni park Volt Dizni vorld u gradu Lejk Buena Vista, u američkoj državi Floridi, neće biti namenjena deci već kućnim ljubimcima.

Luksuzni kompleks pod nazivom "Best frends pet rizort", čije je otvaranje najavljeno za 27. avgust, nudiće kućnim ljubimcima, osim smeštaja, i priče za laku noć i igre u akvaparku.

Površina odmarališta premašuje 4.500 kvadratnih metara, od čega je veći deo na otvorenom.

Soba ima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 270 pasa, 30 mačaka i za druge životinje kao što su ptice, patuljaste svinje i sitni glodari poput hrčaka i zamoraca. Za mačke su dostupni apartmani na dva ili četiri nivoa.

Noćenje u standardnoj sobi za pse košta 37 dolara. "Best frends pet rizort" ima i posebne luksuzne vile sa plazma TV ekranima.

Takav smeštaj košta 59 dolara, dok za boravak u luksuznim apartmanima sa privatnim dvorištima treba izdvojiti 76 dolara. Ljubimci mogu da borave u odmarališu i samo preko dana, bez noćenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Disney world" za kućne ljubimce

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2010, 05:20

Nova atrakcija koju će dobiti zabavni park "Disney world" u gradu Lejk Buena Vista, u američkoj državi Floridi, neće biti namenjena deci već kućnim ljubimcima...Luksuzni kompleks pod nazivom "Best friends pet resort", čije je otvaranje najavljeno za 27. avgust, nudiće kućnim ljubimcima, osim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.