Nova anđeoska recka Dikaprija?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova anđeoska "recka" Dikaprija?

Oštrom oku (a i ruci) Leonarda Dikaprija (38) teško da može da promakne neka lepotica. Holivudski glumac smuvao je novu manekenku, a reč je o još jednom "Viktorijinom anđelu", Nemici Toni Garn (20), saznaju svetski tabloidi.

U Kanu i Monaku, Toni i Leo bili zajedno...Hm!  

Leonardo Dikaprio je iz Kana skoknuo do Monaka, gde je gledao trku Formule 1, a u njegovom društvu bila je i mlađana Toni. Potom su zajedno viđeni u Veneciji, gde je Leonarda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pratila i velika grupa njegovih prijatelja, uključujući milijardera Vladislava Doronjina.

  Nimalo naivan!  

 

Ako se ispostavi da je Dikaprio, zaista, sa Toni Garn, to će biti njegova četvrta veza sa manekenkom iz brenda "Victorijas Sikret" - bio je u vezi sa Erin Hederton, Žizel Bundšen...

  Leo i Žizel  

... i Bar Rafaeli:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.