Nova S saznala za tajni sastanak u RIK: Prisustvovao i čovek koji je preminuo 2021. godine

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 10:02

Nova S "saznala" za tajni sastanak u RIK: Prisustvovao i čovek koji je preminuo 2021. godine

Portal Nova S plasirao je lažnu vest o tajnom sastanku koji je navodno održan u Republičkoj izbornoj komisiji, a povodom vanrednih parlamentarnih izbora.

Sumnju na verodostojnost cele vesti baca to što je taj portal među onima koji su bili na sastanku naveo i osobu koja je preminula 2021. godine.

"Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević održao je juče sastanak sa sekretarom Srđanom Smiljanićem i zamenikom sekretara Brankom Marinkovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojem se dogovaralo o što bržoj pripremi terena za izbore u septembru", saznanje ne Nove.

"Na sastanku koji je održan juče, kako piše ovaj Šolakov portal bio je i Branko Marinković zamenik sekretara, koji je premino 2021. godine. Dakle, pored toga što su izneli neistinitu informaciju da je sastanak održan, oni su napisali da je mrtav čovek bio na tom sastanku", pišu Novosti.

Ovim povodom oglasio se na Tviteru narodni poslanik Milenko Jovanov.

"Saznaje, Šolakov centar za agitaciju i propagandu @novarsonline, da je održan sastanak sa Brankom Marinkovićem, koji je preminuo decembra 2021. godine. Lešinari, neljudi i amoralni talog. Jesu i biće", napisao je Jovanov na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.