Nov igrač u Srbiji: Prvo TELEVIZORI, sad i telefoni

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov igrač u Srbiji: Prvo TELEVIZORI, sad i telefoni

Poznati proizvođač televizora Srbiji predstavlja svoj prvi telefon, za koji tvrdi da je “u stanju da pokrene magiju“.

Kompanija Hisense, širom sveta poznata kao proizvođač televizora, bele tehnike i klima uređaja, predstavila je i pametne telefone prvi put na našem tržištu. Karakteriše ih odličan odnos performansi, kvaliteta i cene. Model koji će obeležiti ovu godinu je Hisense Infinity H30.

Hisense Infinity H30 dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa ekranom od 6,53 inča i odnosom ekrana prema telu od 83,3 odsto, što korisnicima daje bolje mogućnosti kad su u pitanju gledanje filmova i video sadržaja (2.160 x 1.080 piksela, 370 ppi, uz 400 cd/m2 osvetljenje). Baterija od čak 4.530 mAh sa veštačkom inteligencijom (AI) za uštedu energije obezbeđuje dužu autonomiju, izlazeći u susret potrebama korisnika koji su uvek u pokretu.

Infinity H30 pokreće MediaTek Helio P70 AI čipset, koji pruža brz i neometan rad uz poboljšanu efikasnost i dodatna unapređenja performansi. Kako bi efikasan rad pametnog telefona bio zagarantovan, Hisense je razvio aplikaciju pod nazivom Cleaner, koja čisti keš memoriju na uređajima samo jednim klikom. Uz internu memoriju od 128 GB i slot za microSD karticu nema brisanja dragih uspomena, a 4 GB RAM memorije omogućava dovoljno brzo pokretanje aplikacija i “fluidan“ prelaz iz jedne u drugu aplikaciju.

Posebno korisno dugme

Ovaj model jedinstven je po bočnom, levom dugmetu, koje je moguće programirati za jednu od funkcija: podeljen mod rada ekrana, povratak za jedan meni unazad, Noćni mod kamere, hvatanje slike ekrana, pauziranje ili puštanje muzike tj. videa, promenu prednje ili zadnje kamere, kao prečica za neku od izabranih aplikacija i pozivanje tj. pregled omiljenog kontakta.

Zadnja dvostruka kamera modela Infinity H30 pravi portrete približno profesionalnog kvaliteta sa umetnički zamućenom pozadinom, a ovaj pametni telefon može i da prepozna 16 različitih scena zahvaljujući naprednim AI algoritmima. Prilikom slikanja, intuitivno bira najprikladniju ekspoziciju i boje, kao i kontrast, balans belog i oštrinu, kako bi slika bila kvalitetna. Dvostruka kamera je formirana od jedne kamere rezolucije 20 megapiksela i jedna rezolucije dva megapiksela, uz f/2.2 optiku, PDAF opciju fokusiranja, HDR i panoramu.

Selfi kamera ima 20 MPx i dolazi sa velikim otvorom blende f/2.0 što za rezultat ima svetlije i kvalitetnije selfije, uz snimanje Full HD video zapisa sa do 30 fps (što je karakteristika i pozadinske dvostruke video kamere). Prednja kamera je u kapljica notch-u, uz mogućnost otključavanja telefona skeniranjem lica korisnika.

Za povezivanje na raspolaganju su sve uobičajene mreže, uključujući LTE tj. 4G, Bluetooth v4.2, Wi-Fi 802.11b/g/n/a/ac, USB Type-C, GPS, 3.5 mm audio i skener otiska prsta na poleđini, koji može da se koristi i kao opcija za kontrolisanje nekih od funkcija telefona.

Telefon je zasnovan na poslednjoj dostupnoj Android Pie verziji sistema, uz Hisense korisničko okruženje, koje dopunjuje poznat OS novim opcijama.

Cilj Hisense kompanije je da svojim proizvodima olakša, unapredi i učini zanimljivijim živote svojih korisnika. Zato teži tome da najnovije tehnologije učini dostupnim svima kroz uređaje lepog dizajna i kvalitetne izrade. Upravo je to bila i ideja prilikom kreiranja modela Infinity H30.

Hisense Infinity H30 je moguće kupiti u svim bolje snabdevenim maloprodajnim IT lancima u Srbiji, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 27.990 dinara, odnosno oko 235 evra.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Pogledajte zvaničan video o ovom telefonu:



Izvor: Schiessl Polska / Hisense

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.