Nošenje supruge za 52,58 sekundi

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nošenje supruge za 52,58 sekundi

NJURI - Jedan finski par postao je pobednik Severnoameričkog šampionata u nošenju supruge koji je proteklog vikenda održan u jednom ski centru u Mejnu.

Taisto Mietinen i Kristina Hapanen doputovali su iz Helsinkija, gde su pobedili na Svetskom šampionatu u nošenju supruge, u Njuri u Mejnu kako bi se nadmetali na severnoameričkom šampionatu.

Lokalni mediji prenose da je par za 52,58 sekundi završio stazu na kojoj su bile prepreke, zamke sa peskom i velika bara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />Pobednici dobijaju pivo u težini žene i pet puta njenu težinu u kešu.

Za Mietinena i Hapanen to znači ček od 530 dolara. Pobednički par je svoje pivo podelio s drugoplasiranim i trećeplasiranim parom - Džesi Volom i Kristin Arsenolt i Dejvidom i Lejsi Kastro.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

OSVOJIO PIVO: Nosio suprugu krkače

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012

NJURI - Jedan finski par postao je pobednik Severnoameričkog šampionata u nošenju supruge koji je proteklog vikenda održan u jednom ski centru u Mejnu...Taisto Mietinen i Kristina Hapanen doputovali su iz Helsinkija, gde su pobedili na Svetskom šampionatu u nošenju supruge, u Njuri u Mejnu kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.