Normalizovano stanje u Advokatskoj komori Beograda

Izvor: Blic, 24.Sep.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Normalizovano stanje u Advokatskoj komori Beograda"

Advokatska komora Beograda (AKB) saopštila je danas da je posle četvoromesečne krize situacija u toj organizaciji normalizovana i pozvala sve kolege da se uključe u rad.

"Pozivamo sve advokate Beograda da stavimo tačku na sve dosadašnje podele koje su proteklih godina samo slabile advokaturu, kao i da se u narednom periodu što više kolega uključi u rad advokatske komore kako bi doprineli odbrani interesa profesije", navodi se u saopštenju.

U saopšenju se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je posle četiri meseca krize stanje u AKB konačno normalizovano i da je "novoizabrano rukovodstvo na čelu sa predsednikom Jugoslavom Tintorom u posedu svih prostorija komore".

Dodaje se i da novo rukovodstvo rukovodi celokupnom službom, raspolaže novčanim sredstvima na računu, prima poštu i obavlja javna ovlašćenja.

Navodi se i da advokat "Vladimir Gajić više ne uzurpira prostorije komore, ne rukovodi zaposlenima u službi, nema pristup sajtu komore, nema pristup telefonima".

Dodaje se i da Gajić "nikada nije ni primao poštu, niti raspolagao novčanim sredstvima, niti ga je priznavala Advokatska komora Srbije koja bi kao drugostepeni organ trebalo da odlučuje o odlukama donetim u upravnom postupku".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.