Non-pejper možda nastao u albanskoj kuhinji; napad na Srbiju

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 09:24

"Non-pejper možda nastao u albanskoj kuhinji; napad na Srbiju"

Nebojša Radmanović rekao je da je priča o non-pejperu na štetu Srbije i da se sakriva činjenica da se njime želi stvoriti "Velika Albanija".

"Nije isključeno da ovaj dokument potiče iz albanske kuhinje, koja predviđa prekrajanje granica na području zapadnog Balkana", kaže zamenik predsedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Nebojša Radmanović .

Komentarišući trenutnu situaciju oko non-pejpera, koji je poslednjih dana podigao puno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prašine u regionalnoj javnosti, istakao je da je albanski premijer Edi Rama jedini priznao da je video dokument, za razliku od ostalih državnika iz region.

"Samo jedan čovek je rekao da je to video. Čini se da smo to zaboravili. Dakle, reč je o premijeru Albanije Ediju Rami, koji ima izbore 25. aprila, čiji je programski cilj velika Albanija. Nema sumnje da non-paper je stvoren u albanskoj kuhinji uz podršku nekih obaveštajnih struktura", rekao je Radmanović.

On dodaje da prema tom papiru jedino dobija Albanija, te da se ova prilika koristi za napade na Srbiju i Republiku Srpsku.

Radmanović kaže da je po tim kartama napravljena "Velika Albanija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.