Noletu nije bio brzi Gonzales, sledi Hrvat Čilić!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2014, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletu nije bio brzi Gonzales, sledi Hrvat Čilić!

Đoković neplanirano izgubio drugi set protiv mladog Kolumbijca, ali na kraju slavio sigurnu pobedu - 6:1, 3:6, 6:1.

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira Masters serije u Indijan Velsu, pošto je večeras pobedio Kolumbijca Alehandra Gonzalesa sa 2:1 u

setovima (6:1, 3:6, 6:1).

 

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Hrvata Marina Čilića, koji je sa 2:0 u setovima bio bolji od Španca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tomija Robreda.

 

Drugi teniser sveta je odlično odigrao prvi set protiv tenisera koji je debitovao na turniru iz Masters serije.

 

Posle samo 20 minuta Đoković je imao prednost od 5:0 uz dva brejka. Tek u šestom gemu je Kolumbijac došao do prvog gema, ali je Đoković već u narednom završio posao u prvom setu i posle 29 minuta igre poveo sa 1:0.

 

U drugom setu se vodila veća borba i sve do osmog gema nije bilo brejkova, ali je tada 91. teniser sveta iskoristio pad u igri Đokovića i oduzeo mu servis. U narednom gemu Gonzales je, iskoristivši drugu set loptu, materijalizovao brejk i as servisom izjednačio na 1:1 u setovima.

 

Đoković je poveo na početku trećeg seta sa 1:0, a potom je uspeo i da oduzme servis Gonzalesu posle gema koji je trajao duže od 10 minuta.

 

Nakon vođstva Đokovića od 3:0 Gonzales kao da se predao, pa je srpski teniser bez većih problema priveo mečc kraju i posle sat i 38 minuuta igre plasirao se u osminu finala Indijan Velsa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Noletu nije bio brzi Gonzales, sledi Hrvat Čilić!

Izvor: Dzungla.org, 12.Mar.2014

Đoković neplanirano izgubio drugi set protiv mladog Kolumbijca, ali na kraju slavio sigurnu pobedu – 6:1, 3:6, 6:1.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.