Noel Galager nije pozvao brata Lijama na venčanje

Izvor: Blic, 22.Jun.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noel Galager nije pozvao brata Lijama na venčanje

Braća Galager, nekadašnji članovi benda "Oasis" već dugo su u svađi, a da se stvari među njima neće popravljati u dogledno vreme pokazuje i to što se Lijam nije našao među zvanicama na Noelovom venčanju.

Lijam i Noel već duže vreme su u svađi i često se prepucavaju preko novina.

Noel je za vikend pravio glamurozno venčanje na kome je bilo puno poznatih ličnosti, ali se među zvanicama nije našao njegov rođeni brat.

Noel se inače oženio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojom dugogodišnjom devojkom Sarom Mekdonald, par je bio u vezi 11 godina i imaju dva sina Donovana i Sonija.

Povezane vesti: Lijam Galager: Zauvek završeno s Oejzisom Lijam Galager planira film ili knjigu o bendu Oejzis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao da su sa ovih prostora: Noel Galager nije pozvao brata Lijama na venčanje!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jun.2011

Braća Galager, nekadašnji članovi benda 'Oasis' već dugo su u svađi, a da se stvari među njima neće popravljati u dogledno vreme pokazuje i to što se Lijam nije našao među zvanicama na Noelovom venčanju. Lijam i Noel već duže vreme su u svađi i često se prepucavaju preko novina. Noel je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.