Noćni život pijaca: Hiljade Beograđana uživalo u Beogradskom noćnom marketu

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćni život pijaca: Hiljade Beograđana uživalo u "Beogradskom noćnom marketu"

Veliki broj Beograđana i njihovih gostiju okupilo se sinoć na drugom "Berogradskom noćnom marketu" koji je održan na Kalenić pijaci.

Organizatori procenjuju da je na događaju bilo i nekoliko hiljada posetilaca koji su mogli da uživaju u domaćoj hrani, piću kao i u muzici benda "Đura i Mornari".

Događaju su prisustvovali i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković i direktor Gradskih pijaca Ivan Sočo.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cilj nam je da promovišemo beogradske pijace kao brend našeg grada koje će biti integralni deo turističke ponude, kao što je slučaj u svim velikim gradovima sveta. Večeras, što nam je i bio cilj, građani mogu da osete novi duh pijaca. Svi koji večeras dođu na Kalenić pijacu biće u prilici da probaju domaću hranu i piće i uživaju u dobroj muzici - rekao je sinoć na samom događaju Mali i najavio nastavak akcije od septembra na pijaci na Senjaku, Zemunkoj i ponovo Bajloni pijaci.

Sićo je objasnio da je cilj ovakvih akcija da se Beograđanima predstavi novi koncept beogrdaskih pijaca, koje nude bogat sadržaj sa najkvalitenijom hranom od domaćih prozvođača cele Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.