Noćna straža očarala publiku

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Noćna straža" očarala publiku

Zajednica srpskih klubova u Beču započela je pozorišnu sezonu rasprodstavom predstavom "Noćna straža" beogradskog Ateljea 212.

U punoj sali pozorišta Akcent glumci iz Beograda su oduševili publiku.

- Predstava je bila odlična. Glumci su bili sjajni. Već iščekujem sledeće gostovanje nekog pozorišta iz Srbije - kazao je Ljubiša Danilović, koji je na predstavu došao sa porodicom.

On ističe da je dobro što naši ljudi Beču imaju mogućnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gledaju najnovije predstave iz otadžbine, pa čak i one zahtevnije sa više glumaca i većom scenografijom.

Poručuje da Zajednica već godinama, ovim gostovanjima glumaca, daje ogroman doprinos očuvanju naše kulture i jezika u Beču.

Prema njegovim rečima, bilo bi dobro da takvu mogućnost dobije i dijaspora u drugim gradovima Austrije, ali i drugim zemljama u kojima žive.

- Predstava je naišla na ogromno interesovanje i bila je veoma brzo rasprodata. Ovo je samo jedna u nizu predstava koje planiramo do kraja godine - ističe Borislav Kapetanović predsednik Zajednice srpskih klubova u Beču.

Najavio je da će već zakazano novo gostovanje, 18. novembra, dolazi Zvezdara teatar sa predstavom "Savršen kroj".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.