Noćas mogući pljuskovi, sutra pad temperature ispod 20 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas mogući pljuskovi, sutra pad temperature ispod 20 stepeni

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje da su tokom noći i sutra ujutru u severnim i zapadnim krajevima Srbije mogući lokalni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 milimetara za tri sata.

Sutra će u većem delu zemlje biti umereno do znatno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom i ređom pojavom pljuskova sa grmljavinom, samo ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku pretežno vedro.

Posle podne na severu, a uveče i tokom noći >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i u centralnim krajevima postepeno razvedravanje. Vetar umeren i jak severozapadni, u planinskim predelima povremeno olujni.

Jutarnja temperatura od 10 do 16 stepeni Celzijusovih, tokom dana u većini mesta u padu i kretaće se u intervalu od 16 na severu do 24 stepena na jugu Srbije.

I u Beogradu pretežno oblačno i osetno hladnije, ujutro i pre podne povremeno sa kišom, uveče i tokom noći postepeno razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni.

Temperatura bez značajnijeg kolebanja, ujutru oko 16 stepeni, tokom dana u postepenom padu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noćas mogući pljuskovi, sutra pad temperature ispod 20 stepeni

Izvor: Danas, 17.Sep.2019

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje da su tokom noći i sutra ujutru u severnim i zapadnim krajevima Srbije mogući lokalni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 milimetara za tri sata. Članak Noćas mogući pljuskovi, sutra pad temperature ispod 20 stepeni se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.