Noćas STIŽU PROBLEMI na puteve Srbije: Gužve su već počele, a trebaće vam i ZIMSKA OPREMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas STIŽU PROBLEMI na puteve Srbije: Gužve su već počele, a trebaće vam i ZIMSKA OPREMA!

Vozače u nižim predelima očekuju dobra prohodnost na putevima

Pretežno oblačno vreme, ali bez padavina večeras je u većem delu zemlje, ali se u toku noći sa severozapada očekuje novo naoblačenje s kišom, a vetar će biti u pojačanju.

, mokri kolovozi i umeren intezitet saobraćaja, navodi AMSS u najnovijem izveštaju.

U višim predelima saobraćaj je i dalje usporen zbog zaostalog snega kojeg najviže ima u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije, gde je pored obaveznih zimskih guma obavezna i upotreba lanaca.

U Putevima Srbije kažu da na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a iz Uprave granične policije poručujuda zadržavanja nema ni na prelazima, ali za putnička vozila.

Teretna čekaju i to na graničnom prelazu Horogoš oko 90 minuta, na prelazu Šid oko 120, a na Bartovcima 180 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Noćas novo naoblačenje, kamioni na Batrovcima čekaju 3 sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2019

Pretežno oblačno vreme, ali bez padavina večeras je u većem delu zemlje, ali se u toku noći sa severozapada očekuje novo naoblačenje s kišom, a vetar će biti u pojačanju...Vozače u nižim predelima očekuju dobra prohodnost na putevima, mokri kolovozi i umeren intenzitet saobraćaja, navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.