Noć za lekare protekla mirno

Izvor: Press, 18.Nov.2013, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć za lekare protekla mirno

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio na Obrenovačkom putu rano jutros oko 03.20 časova, kada se, prema prvim saznanjima, prevrnuo automobil, nije bilo povređenih osoba, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 203 intervencije, precizirala je portparol Hitne pomoći.

Pomoć lekara su tražile sve vrste bolesnika, rekla je Macura i upozorila da vlažnost vazduha i niži >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << barometarski pritisak i temperatura ne odgovaraju ni srčanim bolesnicima, ni astmatičarima.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, unošenje vode u organizam i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U dva udesa pet osoba povređeno, dvoje pretučeno

Izvor: Press, 19.Nov.2013, 07:42

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, jutros oko 04.40 časova u Masarikovoj ulici 2 ispred zgrade Privrednog suda posle saobraćajnog udesa dve osobe su pretučene i zadobile povrede. .. Devojčica uzrasta 14 godina zadobila je prelom leve šake, otok i modricu na glavi i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.