Noć u Beogradu sa 99 intervencija: Hitna pomoć na javnim mestima osam puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 07:27

Noć u Beogradu sa 99 intervencija: Hitna pomoć na javnim mestima osam puta

U Jabučkom ritu muškarac sinoć slučajno isekao mlađu ženu

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dežuralo je 19 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 99 puta, na javnim mestima osam puta, ali, prema rečima dežurnog, nije bilo ozbiljnije povređenih.

U Jabučkom ritu, sinoć u 20.20 jedan muškarac je slučajno isekao mlađu ženu nožem po ruci i njena povreda je sanirana na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Protekle noći je bilo 10 interkliničkih trasporta kovid pacijenata, koji su, uz lekarsku pratnju transportovani na Infektivnu kliniku, u kovid bolnicu u Batajnici i bolnicu u Mladenovcu.

Kao i prethodnih dana i prethodne noći u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.