Izvor: Blic, 12.Feb.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u Beogradu protekla bez saobraćajnih nezgoda

Noć u Beogradu protekla je bez saobraćajnih nezgoda, a Hitna pomoć je imala 102 intervencije od kojih 11 na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici sa bolom u grudima, a bilo je i poziva zbog visokih telesnih temperatura kod gripoznih pacijenata.

Juče je, navela je Macura, zabeleženo 120 intervencija Hitne pomoći od kojih 31 na javnom mestu, uključujući sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna bila sa teškom traumom pri čemu je 66-godišnji muškarac na Umci udario u banderu i potom prevezen na reanimaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Noć u Beogradu bez saobraćajnih nezgoda

Izvor: B92, 12.Feb.2018

Beograd -- Noć u Beogradu protekla je bez saobraćajnih nezgoda, a Hitna pomoć je imala 102 intervencije od kojih 11 na javnom mestu...Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je izjavila Tanjugu da su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici sa bolom u grudima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.