Noć u BG: Tri udesa, troje povređeno

Izvor: B92, 10.Jan.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG: Tri udesa, troje povređeno

Beograd -- U Beogradu je Hitna pomoć protekle noći intervenisala 122 puta od čega 22 na javnom mestu, uključujući tri udesa u kojima su tri osobe povređene.

Dve osobe zadobile su povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 02.51 sati u Bulevaru Nikole Tesle, nakon čega su prevezene u KBC "Zemun", rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 02.53 sati, na uglu Svetogorske ulice ispred zgrade "Politike", povređen je 40-godišnji muškarac i prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni centar, dok u trećoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 06.09 sati na kružnom toku u Ulici Omladinskih brigada, nije bilo povređenih.

Od hroničnih bolesnika pomoć su protekle noći najviše tražili astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, dodala je Macura.

Ona je, takođe, navela da je tokom jučerašnjeg dana zabeleženo 127 intervencija Hitne pomoći od čega 22 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.