Noć bez saobraćajnih udesa

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć bez saobraćajnih udesa

Tokom protekle noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 110 intervencija, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ističući da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa, Nada Macura je savetovala srčanim bolesnicima da se pričuvaju i ne izlažu fizičkim naporima i stresnim poslovima, a onima, koji boluju od angine pektoris, da poseduju i nose nitroglicerin.

Portparol Hitne pomoći je savetovala i oprez u saobraćaju, adekvatno oblačenje i uzimanje tečnosti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć bez saobraćajnih udesa u Beogradu

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014

Pacijentima koji boluju od angine pektoris savetuje se da sa sobom nose nitroglicerin..BEOGRAD - Tokom protekle noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 110 intervencija, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Ističući da u tom periodu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.