Концерт ансамбла „No Borders Orchestra“ у данас у Синагоги

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Sep.2023, 18:06

Концерт ансамбла „No Borders Orchestra“ у данас у Синагоги

„No Borders Orchestra“, ансамбл музичара са простора бивше Југославије, након 10 година одржаће концерт у оквиру турнеје Embracing Vulnerability у недељу, 17. септембра са почетком у 20:00 часова у Синагоги у Новом Саду. Фото: Карло Каргоња Оркестар је припремио веома узбудљив програм у коме се налазе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дела класичних и савремених композитора као што су Јохан Себастиан Бах, Исидора Зебељан, Стеве Реич, Арво Парт, Франз Шуберт, Едвард Елгар и Густав Махлер са својим незаборавним Adagiett-om.
Концерт је поклон уметника граду Новом Саду и бесплатан је за све посетиоце.
Novi Sad se gradi: Zmajevački put u novosadskom naselju Klisa dobija nov kolovoz (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт ансамбла „No Borders Orchestra“ у данас у Синагоги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.