Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njoj se samo spava? Ne budite je i ne bunite se, inače ništa od seksa!

Stres na poslu, brojne obveze u kući, zdravstveni problemi, umor... Sve to i još mnogo toga promenilo je spisak ženskih želja. Zato asocijacija na laganu mirišljavu posteljinu - nije seks.

Zamislite čiste i mirisne čaršave, noć ispunjenu zadovoljstvom… Kada ste zamisli tu scenu, šta vam palo napamet - spavanje ili seks? Ako ste žena i vaš odgovor je spavanje, onda znajte da niste same! Naime, najnovije istraživanje pokazuje da čak 65 odsto žena više voli kvalitetan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << san nego seks.

Istraživanje sajta "Today" pokazalo je da su žene izmučene neispavanošću. Ubrzan ritam života ne dopušta im da se odmore, zbog čega većina njih i mašta o kvalitetnom snu. Skoro 60 odsto žena, koje su učestvovale u istraživanju, izjavilo je da skoro nikada ne uspeju da odspavaju osam sati.

A da li je loše to što je ženama spavanje postalo draže od seksa? Ako pitate muškarce, verovatno bi vam rekli da jeste. Ali, zapravo i ne mora da bude loše. Naime, kao i mnoge druge stvari u životu, i spavanje je uzročno posledično vezano sa seksom. Drugim rečima, ako žena nije odmorna i naspavana, ima slab libido i ne može biti razigrana u seksu. Ali, kada je naspavana seksualna želja joj je jača pa je samim tim i seks bolji.

Kvalitetan san preduslov je i dobrog zdravlja, a stručnjaci upozoravaju da žene ne bi trebalo da zanemaruju česte znakove umora. To znači da moraju da preduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi si obezbedile kvalitetan san. A onda će biti i seksa, koji će sa svoje strane imati pozitivne efekte na organizam.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.