Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 05:31

Njoj može da zahvali na svemu: Prijovićka otkrila da li su zagrljaji s Brenom u Areni bili laž

Kako se slažu Prija i Brena konačno isplivalo
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a sada je zakazala i peti koncert u hrvatskoj prestonici. Pevačica je u intervjuu za hrvatske medije sada pričala o svojim uspesima, a tom prilikom je progovorila o Lepoj Breni, a kako je rekla, ona joj je kao majka.
ATA images

Na samom početku intervjua Aleksandra je progovorila o svom uspehu, s obzirom na to da nijednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pevačici to do sada nije pošlo za rukom.
– Meni je to iskreno neverovatno, mnogi zaslužuju 5, 10 i 15 arena. Ali došlo je neko novo vreme, neke nove generacije. Ponosna sam, srećna. Ovo je neverovatan uspeh. S obzirom na to da znam da me publika u Hrvatskoj puno voli, bila sam sigurna za prvu rasprodaju.
Pročitajte Najemotivnija noć u životu Aleksandre Prijović – U suzama počela i završila koncert (foto) – Kada je Zagreb u pitanju i generalno Hrvatska, ne postoji mesto iz kojeg nisam dobila poruku. To je meni najfascinantnije – rekla je Aleksandra na početku, a onda otkrila ko joj je od pevačica iz Hrvatske čestitao.
Ata images

– Jelena Rozga. Znamo se. Ja sam bila na njenom koncertu u Beogradu. Čestitala mi je, ona je toliko divna i mila jedna žena koju ja stvarno jako poštujem – rekla je pevačica.
ATA images

Aleksandra je priznala da li uči od Lepe Brene i kolika joj je ona podrška u svemu.
– Jako je velika čast i sreća kada te može posavetovati jedna legenda. Ona je uz mene. Uvek je bila tu za mene što god je trebalo…
Porčitajte Filip gledao sve iz prikrajka – Evo ko je Priju čvrsto držao za ruku, nije suprug FOTO – Brena je zaista posebna. Pritisak je bio u početku kada sam krenula. Kada stalno pričamo, postane sve normalno. Ja nju ne gledam kao Lepu Brenu, nego kao svoju majku – rekla je pevačica koja obožava Brenu. Samim tim potvrdila je da su suze i zagrljaju u Areni bili iskreni i od srca…
AUTOR: Svet
FOTO: Rajko Ristić




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"NEKO JE MISLIO DA TO TAKO TREBA, A JA NISAM ZNALA ZA BOLJE" Aleksandra Prijović o ESTETSKIM KOREKCIJAMA i izgledu na početku karijere

Izvor: Blic, 12.Okt.2023

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović obara sve rekorde. Posle uspešna tri koncerta u Beogradu, rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a onda je zakazala i peti koncert u hrvatskoj prestonici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.