Njima je hitno potreban dom, usvojite ih, dobićete sjajne prijatelje

Izvor: B92, 10.Avg.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njima je hitno potreban dom, usvojite ih, dobićete sjajne prijatelje

Ova tri psa hitno traže dom. Naš čitatelj iz Lazarevca, koji ih je pre tri godine sklonio sa ulice, zamolio je ljude dobrog srca da ih preuzmu i tvrdi da neće zažaliti onaj ko je u mogućnosti da pomogne.

"Na fotografiji je gore Žuta ili Žujka (ime dobila po boji), dole levo je Diksi (crno-bela), dole desno je Lunja (crno-braonkasto-žućkast). Diksica je ćerka Žute. A Lunja je ime dobila jer je lunjajući kroz grad završio kod njih dve i tu ostao", piše naš čitalac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Objasnio je da su kod njega skoro tri godine, da su sterilisani i vakcinisani.

"Sjajni su kučići, dobro se slažu sa ljudima i drugim psima, ali ne baš sa mačkama. Ko ima mogućnosti neće zažaliti, dobiće sjajne prijatelje. Odužiće se vašem velikom srcu, tako što će vas svakodnevno uveseljavati i onda kad vam nije ni do čega, oni će se pobrinuti da vam vrate osmeh na lice. Nalaze se u Lazarevcu. Svako ko ih bude poželeo, a molim dobre ljude, velikog srca, ljubitelje životinja da se jave, neće snositi ništa za transport i dobiće džak hrane''.

Molimo zainteresovane čitatelje za udomljavanje ovih pasa da se jave redakciji na mejl: lifestyle@b92.net

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.