Njih je Holivud odbio, a one danas osvajaju bioskope

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njih je Holivud odbio, a one danas osvajaju bioskope

Da je Holivud surova industrija, osetile su glumice sa naše današnje liste. One su više puta odbijene na kastinzima jer su, po oceni filmadžija, bile nedovoljno lepe. Neke čak nedovoljno pametne.

Ipak, sreća im se osmehnula, pa su nakon nekoliku promašaja i razočaranja, zavladale Holivudom ostvarivši zapažene role o kojima se priča godinama kasnije.

Kejt Vinslet

Ne moramo ni da spomenemo koliki uspeh ova Britanka postigla brojnim ulogama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << među kojima se ističe ona u legendarnom Titaniku. Međutim, Vinsletova je morala dobro da se potrudi kako bi dospela tu gde jeste jer su je još u adolescentskom periodu odbijali jer je bila “jako debela”.

#katewinslet

Објава коју дели Kate Winslet (@kate.winslet.official) дана 26. Нов 2018. у 9:02 PST

Sara Džesika Parker

Sara, koja će zauvek ostati upamćena kao kolumnistkinja Keri Bredšo, nailazila je na brojne kritike u vezi sa fizičkim izgledom, pa je tako časopis Maxim 2008. godine proglasio ženom koja je najmanje seksi na svetu.

Crossing town, riding the cross town bus, crossing the street, crossing from day to night is super easy in my @intimissimiofficial. X, SJ​ #intimissimi #italianlingerie

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана 26. Сеп 2018. у 7:25 PDT

Meril Strip

Glumica sa najviše nominacija za Oskara bila je odbijana mnogo puta zbog svog fizičkog izgleda. Zanimljiva situacija desila se na kastingu za film King Kong, kada je producent na italijanskom upitao jednog asistenta zašto mu je doveo nekog “tako ružnog”,ne znajući da Meril govori italijanski jezik.“Žao mi je što nisam dovoljno lepa da budem u King Kongu“, odgovorila je ona tada.

I think that you find your way. You have your own rules. You have your own understanding of yourself, and that's what you're going to count on. In the end, it's what feels right to you. Not what your mother told you. Not what some actress told you. Not what anybody else told you but the still, small voice inside you.

Објава коју дели Meryl Streep (@merylstreep) дана 20. Нов 2018. у 9:56 PST

Lia Mišel

Zvezda serije Glee je u jednom intervjuu 2011. godine otkrila da je imala poteškoća da dobije ulogu zbog svog nosa. “Kada sam imala 15 godina, mama i ja smo otišle kod jednog menadžera koji mi je rekao da moram da operišem nos kako bih dobila ulogu”, priznala je Lia.

What an amazing evening and such an honor performing last night at the @grammymuseum

Објава коју дели Lea Michele (@leamichele) дана 7. Нов 2018. у 8:42 PST

Ket Denings

Meks iz “Dve devojke bez love”, poznata je po zanosnim oblinama i atraktivnom izgledu. Ipak, na početku karijere mnogi producenti su joj savetovali da sredi zube, ofarba kosu i smrša kako bi uspela u Holivudu.

Was very honored to be at the @baby2baby gala last night, celebrating the amazing work they do to provide essentials for children living in poverty. You can read more about them at www.baby2baby.org and you can also donate items, funds, or become a sponsor. Thank you @nksolaka for making me go outside for a good cause and thank you @clarissanya and @laurenandersen for my face/head area

Објава коју дели Kat Dennings (@katdenningsss) дана 11. Нов 2018. у 7:48 PST

Riz Viterspun

Jedna od najpoznatijih glumica se takođe borila sa odbijanjem. U intervjuu za Dejli Mejl, Riz je uputila savet svima koji žele da se bave glumom. “Moraš da budeš koncentrisan i jak jer samo takva snažna ličnost može da se izbori sa odbijanjem. Kada sam prvi put otišla na kasting, slušala sam kako mi govore da nisam visoka, da nisam baš lepa, a ni mnogo inteligentna”.

Sunshiney, sunflowery day. (Dress @draperjames)

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) дана 24. Авг 2018. у 10:19 PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.