Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2021, 14:17

Njemački poslanik napušta politiku zbog spornog profita od maski

BERLIN - Poslanik Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u Bundestagu Nikolas Lebel izjavio je danas da će vratiti mandat i napustiti politiku nakon što je u javnosti objavljeno da je njegova kompanija ostvarila profit od ugovora za nabavku zaštitnih maski u ranim fazama pandemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Skandal u Bundestagu: Merkelin poslanik ostvarila profit od trgovine maskama

Izvor: B92, 07.Mar.2021

Nikola Libel, poslanik u Bundestagu iz redova Hrišćansko-demokratske unije najavio je danas ostavku i napuštanje politike...Naime, otkriveno je da je njegova privatna kompanija na samom početku pandemije koronavirusa ostvarila profit od trgovine zaštitinim maskama...Kritike su danas stigle iz opozicionih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.