Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka ministarka povrijeđena kada je na nju palo stablo

BERLIN - Ministarka za socijalna pitanja njemačke savezne države Brandenburg Dijana Golce povrijeđena je pri padu stabla dok je bila na odmoru na sjeveru Italije, objavili su danas mediji.

Incident se dogodio u četvrtak kad je oluja pogodila kamp gdje je ministarka boravila, rekla je portparolka Marina Ringel.

Golce je odvezena u bolnicu i odmah operisana i dobro se oporavlja, prenosi Index.hr.

Od novembra 2014. četrdesetdvogodišnja Golce je brandenburška ministarka za zapošljavanje, socijalna pitanja, zdravstvo, žene i porodicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

INCIDENT U ITALIJI Nemačka ministarka povređena kada je na nju palo stablo

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 00:37

Ministarka za socijalna pitanja nemačke savezne države Brandenburg Dijana Golce povređena je pri padu stabla dok je bila na odmoru na severu Italije, objavili su mediji...Diana Golze | Um Spekulationen vorzubeugen teile ich folgendes mit: https://t.co/3B9ZZjMGAc pic.twitter.com/ck2hizJAqU..Incident...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.