Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jan.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka: Ljekar možda zaražen ebolom

Član južnokorejskog liječničkog tima u Sijera Leoneu prebačen je danas u Njemačku, pošto se strahuje da je preko medicinske igle zaražen ebolom.

Jedna bolnica u Berlinu saopštila je da je pacijent, čije ime nije objavljeno, danas smješten u specijalno izolovano odjeljenje.

Još nije potvrđeno da li je pacijent zaražen ebolom, ali je najavljeno da će tokom dana biti održana konferencija za novinare.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, od ebole je u posljednjih godinu dana u Zapadnoj Africi umrlo više od 8.000 ljudi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar možda zaražen ebolom

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Berlin -- Član južnokorejskog lekarskog tima u Sijera Leoneu prebačen je danas u Nemačku, pošto se strahuje da je preko medicinske igle zaražen ebolom...Jedna bolnica u Berlinu saopštila je da je pacijent, čije ime nije saopšteno, danas smešten u specijalno izolovano odeljenje. Još nije potvrđeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.