Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka: Dim iz kofera a ne eksplozija

BERLIN - Njemačka policija negirala je navode da je došlo do eksplozije ispred izbegličkog kampa u blizini Nirberga kako su ranije prenijeli mediji.

Policija je navela da se pojavio dim koji je došao iz torbe napunjene sprejevima, ali da nije bilo eksploziji, kao i da niko nije povrijeđen.

Takođe se navodi i da se traga za vlasnikom kofera.

Njemački mediji su ranije prenijeli da je u blizini kancelarije za migrante u Cirndorfu, blizu Nirnberga, danas  >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odjeknula eksplozija.

Kako je javila Bavarska radiotelevizija, eksplodirao je kofer pun sprejeva, a prema prvim informacijama, nema povrijeđenih.

Eksplozija se dogodila na 200 metara od centra za prihvat izbjeglica. Portparolka lokalne policije potvrdila je da se na licu mjesta nalazi policijska ekipa.

Prema navodima policije, očevici su javili da je začuli glasan prasak da bi neposredno potom primjetili da u obližnjoj bašti gori jedan kofer.

Svjedoci kažu i da su vidjeli nekoliko ljudi kako bježe sa lica mjesta.

U Njemačkoj je na snazi visok stepen bezbednosti nakon nedavnih napada. Za nedelju dana dogodila su se četiri napada, a u pucnjavi u Minhenu ubijeno je devet osoba.

Suitcase explodes on road in #Zirndorf (Germany), supposedly close to a migration centre, no damage can be seen https://t.co/4ilIYkezan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nemačka policija: Dim iz kofera, nije bilo eksplozije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016

Nemačka policija negirala je navode da je došlo do eksplozije ispred izbegličkog kampa u blizini Nirnberga, kako su ranije preneli mediji...Policija je navela da se pojavio dim koji je došao iz torbe napunjene sprejevima, ali da nije bilo eksplozije, kao i da niko nije povređen. Takođe se navodi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.