Njegovo srce nije izdržalo: Bane 187 preminuo posle operacije

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2019, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegovo srce nije izdržalo: Bane 187 preminuo posle operacije

Nekadašnji reper Bane Kovačević umro je tokom noći BIVŠI reper i član popularne grupe "187" Bane Kovačević, poznatiji kao Bane 187 preminuo je u toku noći, a kako saznajemo, sve se dogodilo posle operacije koju je imao. Naime, njegov veliki prijatelj i reper Nebojša Minić Hele, kaže da Bane nije izdržao operaciju koju je imao. - Nažalost, informacija je tačna. Imao je noćaš operaciju na srcu i nije mogao da izdrži. Sve se desilo sinoć oko deset uveče - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je za Blic njegov prijatelj. Inače, na društvenim mrežama se od repera opraštaju prijatelji s velikom tugom. O Banetovom privatnom životu se veoma malo zna. Dok u avgustu ove godine nije objavio fotografiju, ispred Kliničkog centra, javnost nije bila upoznata u to da proslavljeni reper boluje od teške bolesti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"KADA POČNEŠ DA SAHRANJUJEŠ ONE UZ KOJE SI ODRASTAO..." Srpska voditeljka se oglasila povodom smrti Baneta 187 porukom koja RAZARA DUŠU

Izvor: Blic, 28.Nov.2019

Juče je u javnosti odjeknula informacija da nas je nakon operacije srca napustio Bane Kovačević, nekadašnji član grupe "187", a mnoge poznate ličnosti oglasile su se tom prilikom na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.