Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega Dikaprio želi u svojim filmovima

Producentska kuća Leonarda Dikaprija priprema nekoliko filmova u kojima bi moglo da se nađe više uloga savršenih za bivšeg člana grupe "One Direction", Harija Stajlsa.

Oskarovac je pokazao priličan interes za rad mladog pevača i planira da mu da šansu u svijetu filma.

Neimenovani izvor je za list San rekao da produkcijska kuća Leonarda Dikaprija priprema nekoliko filmova u kojima bi Stajls mogao dobro da se snađe.

"Više neće biti motanja po hladnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << skladištima i recitovanja Šekspirovih stihova, a Leove audicije su malo udobnije“, navodi izvor.

Hari Stajls ima skromno iskustvo pred filmskim kamerama, a njegov glumački debi u ostvarenju Kristofera Nolana Dunkirk u bioskope stiže tek 2017. godine.

"Leo je pozvao Harija na produženi vikend kada im rasporedi to budu dopuštali kako bi pričali o poslu i ženama. Bredli Kuper će vjerovatno takođe biti u Leonardovoj kući“, otkriva izvor.

Bredli Kuper, Hari Stajls i Leonardo Dikaprio na jednom mjestu - kombinacija iz snova.

(RTS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.