Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023, 06:27

Ništa od "Južne interkonekcije", "Istočna" pod znakom pitanja

SARAJEVO - Nova Vlada Federacije Bosne i Hercegovine povukla je iz procedure zakon o gasovodu "Južna interkonekcija BiH i Republika Hrvatska", tako da nema uslova da Savjet ministara BiH na današnjoj sjednici donosi odluku o tom pitanju, odnosno razmatra Nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma između BiH i Hrvatske o izgradnji ovog gasovoda.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istočna i južna gasna interkonekcija prošle Savjet ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023

SARAJEVO - Savjet ministara Bosne i Hercegovine usvojio je Nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Bosne i Hercegovine i Republike Srpske o izgradnji gasovoda "Nova istočna interkonekcija BiH i Republike Srpske" na pravcu granica Republika Srbija-Bosna i Hercegovina...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.