Ništa bez dobrih ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa bez dobrih ljudi

Uprkos činjenici da porodica ljupke i hrabre devetogodišnje devojčice Mie Torbice iz Beograda, obolele od limfoblastne leukemije, nije uspela da prikupi celu sumu (148.000 evra) potrebnu za lečenje u Rimu, sreća im se osmehnula.

Mia je otputovala sa majkom Sanjom u Rim, smestila se i polako kreće sa pripremama za operaciju. Uči da govori italijanski i na taj način prekrati bolničke dane.

- Naša ćerkica je zahvaljujući gospodinu Frančesku Skarfi, dobila dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se leči bez uplaćene celokupne sume. Nedostaje nam još 48.000 evra, jer smo uspeli da prikupimo 100.000 uz pomoć mnogih dobrih ljudi. Svima njima se ovom prilikom zahvaljujemo do neba, za svo zalaganje i za nesebičnu pomoć i ljudskost. Molimo budite uz nas i dalje. Nastavljamo sa sakupljanjem finansijskih sredstava, ne bi li se izborili sa Miinom teškom bolešću. Bez vas je to nemoguće - napisala je između ostalog porodica Torbica na Fejsbuk profilu otvorenom za sve koji žele da saznaju kako je Mia i eventualno pomognu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.