Nišlije s više od 20.000 duga isključene s toplovoda

Izvor: Kurir, 15.Okt.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije s više od 20.000 duga isključene s toplovoda

NIŠ - Gradska toplana u Nišu isključila je sa centralnog toplovoda više od 100 korisnika, koji duguju više od 20.000 dinara, rečeno je u tom javnom preduzeću.

"To neće biti akcija toplane samo u ovom periodu, već će biti praksa", kazao je predstavnik tog preduzeća Dušan Todorović i rekao da prvog dana nove grejne sezone beleže manji broj poziva zbog problema sa grejanjem u odnosu na prošlu godinu.

Ekipe toplane odazvaće se svakom pozivu, ali od naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << korisnika koji zovu očekujemo da ne duguju više od dva meseca za grejanje, naveo je Todorović. On je podsetio da u Nišu neće biti povećanje cene grejanja.

"Možemo da kažemo da je start grejne sezone bio uspešan računajući sve toplotne izvore, tri toplane i 11 kotlarnica, kao i da nije primećeno curenje na sistemu", dodao je Todorović i kazao da će uključivanje toplotnih izvora zavisiti od kretanja spoljne temperature.

Nišlije plaćaju grejanje po cenama iz decembra prošle godine. Cena grejanja u Nišu za stambeni prostor iznosi 74,6 dinara, a za poslovni 119,35 dinara po kvadratnom metru.

Na centralni toplovod priključeno je oko 28.200 domaćinstava i oko 2.100 poslovnih subjekata. Dužina toplovoda iznosi 67 kilometara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

S toplovoda isključene Nišlije sa više od 20.000 duga

Izvor: Glas javnosti, 16.Okt.2012, 13:39

NIŠ - Gradska toplana u Nišu isključila je sa centralnog toplovoda više od 100 korisnika, koji duguju više od 20.000 dinara, rečeno je u tom javnom preduzeću..."To neće biti akcija toplane samo u ovom periodu, već će biti praksa", kazao je predstavnik tog preduzeća Dušan Todorović i rekao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.