Nišlije i danas protestuju, stotine dočekale ministarku

Izvor: B92, 03.Apr.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije i danas protestuju, stotine dočekale ministarku

Niš -- Nekoliko stotina Nišlija i danas protestuje zbog odluke grada da aerodrom bude ustupljen državi, pa su dočekali i ministarku Zoranu Mihajlović.

Kako javlja reporter B92, ministarku je ispred Gradske kuće dočekao gradonačelnik Niša Darka Bulatovića, a oboje su dočekani i ispraćeni zvižducima.

Da podsetimo, Nišlije protestuju već nekoliko dana zbog “Konstantina“.

Inače, poseta Mihajlovićeve Nišu najavljena je juče, a kako piše na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sajtu Ministarstva, ona je trebalo da obiđe Radnu zonu u kojoj se gradi fabrika IMI. Međutim, ovaj obilazak je danas otkazan, te je Mihajlovićeva stigla u Gradsku kuću nešto pre 12 sati, gde bi trebalo da bude održana i konferencija za medije, pišu “Južne vesti”.

Ovakva odluka gradske i republičke vlasti razbesnela je Nišlije koje su se za vikend okupile na protestima u centru Niša. Sledeći protest, kako je zasad najavljeno, trebalo bi da se održi u utorak 10. aprila, kada će se odluka o predaji aerodroma naći pred niškim odbornicima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.