Nišlija (56) poginuo u seči šume kraj sela Vukmanova

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija (56) poginuo u seči šume kraj sela Vukmanova

Nišlija (56) nastradao je u šumi u blizini sela Vukmanova pošto je na njega palo stablo, koje je posekao prijatelj sa kojim je zajedno radio."Njih dvojica su spremali drva za ogrev.

Sekli su stabla motornom testerom i ređali ih pored puta, međutim, iz nekog razloga je posečeno drvo umesto na suprotnu stranu palo na nesrećnog čovek", rekli su agenciji Beta meštani Vukmanova.

Oni su ispričali da je teško povređenog muškarca njegov prijatelj u traktorskoj prikolici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povezao ka selu, koje se nalazilo blizu šume, ali je usput preminuo.

"Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren, ali je samo mogla da konstatuje da je čovek nastradao", kazali su meštani.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su agenciji Beta da ih je Hitna pomoć obavestila o nereći sa smrtnim ishodom u šumi pored Vukmanova.

"Telo muškarca prebačeno je na Institut za sudsku medicinu i o događaju obavešteno Više javno tužilaštvo", kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

Nesreća se, prema rečima nadležnih u policiji dogodila juče oko 11.30.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija poginuo u šumi, drvo palo na njega

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2018

Nišlija (56) nastradao je u šumi u blizini sela Vukmanova pošto je na njega palo stablo, koje je posekao prijatelj sa kojim je zajedno radio..."Njih dvojica su spremali drva za ogrev. Sekli su stabla motornom testerom i ređali ih pored puta, međutim, iz nekog razloga je posečeno drvo umesto na...

Nastavak na N1 televizija...

Poginuo pripremajući drva za ogrev

Izvor: juGmedia, 17.Sep.2018

Nišlija Z. Č. (56) nastradao je prilikom seče drva u selu Vukmanovo kod Niša kada je na njega palo stablo, koje je posekao prijatelj sa kojim je zajedno radio...Tragedija se dogodila juče oko 11.30 sati...„Z.Č. je sa još dvojicom prijatelja bio u šumi, spremali su drva za ogrev. Sekli su stabla...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.