Niški gimnazijalci zasadili organsku baštu

Izvor: Beta Video, 20.Maj.2021, 10:58

Niški gimnazijalci zasadili organsku baštu

BEOGRAD - Učenici gimnazije ``Bora Stanković`` u Nišu, u delu dvorišta svoje škole napravili su organsku baštu sa povrćem, cvećem i lekovitim biljem i započeli izradu organskog djubriva od ostataka užine. Njihova je želja da na svom malom primeru pokažu ko stvari uvek mogu da se menjaju na bolje.(prilog)Kineska medijska grupa (CMG)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Niški gimnazijalci zasadili organsku baštu (VIDEO/FOTO)

Izvor: Beta, 20.Maj.2021

Učenici gimnazije "Bora Stanković" u Nišu, zasadili su ovih dana u delu dvorišta te škole organsku baštu sa povrćem, cvećem i lekovitim biljem i započeli izradu organskog djubriva od ostataka užine.Gimnazija je dobila svoju eko baštu u okviru projekta "Fudi" koji ima za cilj da mladi usvoje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.