Niška dizajnerka sa velikim planovima

Izvor: Megafon.co, 27.Dec.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška dizajnerka sa velikim planovima

Niška dizajnerka Nevena Kragić posle saradnje sa grupom Dubioza kolektiv, Božom Vrećom, Metafizikom i Diznijem i mnogim drugima, ima još veće planove za budućnost.
“Moji planovi su poprilično veliki i čekaju me veliki projekti u sledećoj godini”, rekla nam je Nevena, ali, pošto je, kako kaže, blago sujeverna, nije htela da otkrije o čemu se tačno radi, već samo da će biti negde daleko, “bezmalo u kontekstu ambasadora Niša”.
A o već realizovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << planovima nije ni morala da priča, jer su nadaleko poznati, ali objasnila nam je koncept PlatForme, održane 24. i 25. decembra u Nišu.
“I sam naziv mislim da dovoljno govori, kako smo nazvali našu, da kažem, građansku inicijativu – PlatForma podrazumeva da ćemo stvoriti binu na kojoj će se pokazati, prikazati, realizovati… projekti koji imaju smisla i najviše doprinose društvu u kulturnom smislu”, objašnjava Nevena.
Detaljnije o PlatFormi i njenim učesnicima, ali i o tome da li je teško baviti se kreativnim poslom u Nišu saznajte u videu.

Novinar, kamera, montaža: Sonja Urošević
Muzika: Phase Three – Huma-Huma

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.