Nisam se promenila

Izvor: Blic, 21.Dec.2011, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam se promenila

Atraktivna glumica Marija Karan odavno gradi glumačku karijeru u Americi, a sarađivala je s velikim zvezdama kao što su Entoni Hopkins i Žan-Klod van Dam. Ipak, ona priznaje da najviše uživa kada snima u Srbiji.

- Boravila sam u mnogim zemljama i na neki način postala sam građanin sveta. Ne osećam se loše ni kada sam u inostranstvu, ali nema ničeg lepšeg od povratka kući. Ovde mi je najprijatnije - rekla je Marija za „Blic".

Uprkos izvanrednom uspehu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je postigla, ona tvrdi da se nije mnogo promenila u odnosu na dane kada njeno ime nije bilo poznato van granica naše zemlje.

- Nisam se mnogo promenila u odnosu na početak karijere. Moj unutrašnji osećaj i instinkt koji imam u sebi i dalje su prisutni. Ostala sam dosledna sebi i mislim da je upravo to izgradilo moj imidž - objasnila je glumica.

Marija trenutno koristi slobodno vreme kako bi se viđala s ljudima koji joj znače, ali i da bi razmatrala buduće poslovne ponude. Nagovestila je da će se u 2012. godini posvetiti i domaćim projektima.

Do tada, srpska publika je može gledati u ulozi simpatične učiteljice Slavke u seriji „Nepobedivo srce" Zdravka Šotre.

Na pitanje gde će proslaviti Novu godinu, Marija Karan zagonetno je odgovorila: „Ne znam još... Ustvari znam, ali to je tajna."

Povezane vesti: Marija Karan: Sigurna sam u sebe!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Karan: Nisam se promenila

Izvor: Blic, 21.Dec.2011

Atraktivna glumica Marija Karan odavno gradi glumačku karijeru u Americi, a sarađivala je s velikim zvezdama kao što su Entoni Hopkins i Žan-Klod van Dam. Ipak, ona priznaje da najviše uživa kada snima u Srbiji. Marija Karan: Nema ničeg lepšeg od povratka kući (Klikni na sliku za uvećanje)..-...

Nastavak na Blic...

Marija Karan: Nisam se promenila

Izvor: Scandal.rs, 21.Dec.2011

- Atraktivna glumica Marija Karan odavno gradi glumačku karijeru u Americi, a sarađivala je s velikim zvezdama kao što su Entoni Hopkins i Žan-Klod van Dam. Ipak, ona priznaje da najviše uživa kada snima u Srbiji. - Boravila sam u mnogim zemljama i na neki način postala sam građanin sveta. Ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.