Nisam plastična, časna reč! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Jan.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam plastična, časna reč! (FOTO)

Mlađa sestra Kim Kardašijan se ovih dana našla na meti tabloida, koji su pisali da je "doradila" usta, ali i neke druge delove lica i tela. Ona kaže- prirodna sam!

Kajli Džener (17) je na svoj Instagram postavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke i bez ekstenzija u kosi, kako bi dokazala da nije ništa "radila" na licu, kao što mnogi tvrde.

Pre nekoliko dana kada su tabloidi pisali o njoj da je "sva plastična", ona im je poručila da je "vreme da svi žive >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svoje živote i da treba da se razgovara o nekim ozbiljnijim stvarima".

U intervjuu za magazin "Kosmopoliten" ona je uporno govorila da se nije podvrgla ni jednom estetskom zahvatu, već da sebe ulepšava samo uz pomoć šminke.

"Vi me gledate na TV-u od moje devete godine. Moje lice se menja i još će se promeniti. Umem da koristim šminku i da postignem da ovako izgledam. Inače nisam protiv operacija. Nikada ne bih rekla ne, ali ja sada to ne želim da radim", rekla je Kajli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.