Nisam mogao da se kontrolišem zbog droge Otac priznao ubistvo PETOMESEČNE ĆERKE u Zemunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam mogao da se kontrolišem zbog droge" Otac priznao ubistvo PETOMESEČNE ĆERKE u Zemunu

Kajem se i pamtiću ovo sve doživotno, rekao je optuženi iznoseći odbranu

Jesam kriv. Ali nisam ubica, nisam hteo to namerno da uradim. Kajem se, izjavio je Ferdi Jašari na početku suđenja za ubistvo petomesečne ćerke prošle godine u Zemunu.

On se tereti za teško ubistvo, odnosno da je držeći devojčicu u levoj ruci - desnom otvorenom šakom udario više puta u predelu lica.

- Hteo sam da je smirim. Nisam hteo da je udarim pesnicom. Nisam imao kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog droge. Udario sam je po butini i dva puta pesnicom iza glave - ispričao je Jašari pred većem Višeg suda u Beogradu.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.