Izvor: B92, 04.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam kriv za Suvu Reku"

Beograd -- U nastavku suđenja za ratni zločin u Suvoj Reci trećeoptuženi rekao da nije kriv.

Nenad Jovanović je odbacio krivicu za učešće u naređivanju ubistva 48 Albanaca, muškaraca, žena i dece iz porodice Beriša. "Žao mi je svega što se desilo. Za sve za šta se teretim smatram da sam čist i nevin i da nisam kriv", rekao je nekadašnji zamenik komandira policije u Suvoj Reci pred Većem za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu.

Jovanović se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je s prvooptuženim, komandantom 37. odreda Posebnih jedinica policije Niški odred Radoslavom Mitrovićem, i drugoptuženim, komandirom policije u Suvoj Reci Radojkom Repanovićem, naredio ubistvo u Suvoj Reci 26. marta 1999, tokom NATO bombardovanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.