Niš, i dalje problemi sa grejanjem

Izvor: RTS, 28.Okt.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, i dalje problemi sa grejanjem

U Nišu i danas ima problema sa grejanjem. Ekipe rade na izmeštanju toplovoda koji je pukao ispod jednog objekta, zbog čega više zgrada grejanje nema od početka sezone.

Radovi bi trebalo da budu završeni do sutra ujutro. Ekipe otklanjaju i kvarove u podstanicama i na unutrašnjim instalacijama zbog kojih je jedan broj zgrada bez grejanja pet dana.

Toplana je donela i odluku o restrikcji, pa se korisnicima isporučuje niža temperatura za oko dva stepena, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << duga prema Jugoros gasu od 360 miliona dinara.

Nadzorni odbor Toplane doneo je odluku da od 1. novembra grejanje po kvadratu i utrošku energije pojeftini u proseku za oko dinar i po zbog izmena u obračunu cene.

rts.nis@rts.rs

+381 18 236 588

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.