Niš: Vatra progutala kuću sedmočlane porodice, Gde sad?

Izvor: B92, 09.Mar.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Vatra progutala kuću sedmočlane porodice, "Gde sad?"

Porodica Azirović iz Niša ostala je u subotu ujutru nakon požara bez bez krova nad glavom.

Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta i sedmočlana porodica ostala je bez kuće, javlja KCN online.

Kuća Azirović Iljaza potpuno je izgorela u požaru koji je u subotu oko 4 i 30 časova u naselju Beograd mala Nišu. Prve varnice su krenule iz štekera koje su zatim zahvatile delove nameštaja. U trenutku nesreće u kući je bio i najmlađi član porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << star 12 godina.

"Spavao sam i odjednom sam se trgao iz sna. Prišao sam do spavacće sobe i video kako kako je požar zahvatio zavesu i delove nameštaja.U jednoj noći izgubio sam sve što se sticalo dugi niz godina, srećom niko nije povređen, ali moja porodica ostala je na ulici. Prvo sam spasio decu, bilo je teško zbog toga što hodam na štakama. Zatim sam pozvao vatrogasce", kaže Iljaz Azirović.

Prema rečima Azirovića vatrogasci su brzo reagovali i sprečili da se požar proširi. Ipak pričinjena je velika materijalna šteta.

"Ne znamo šta ćemo i ne znamo gde ćemo, nemamo gde da prenoćimo. Potrebna nam je pomoć", kaže Azirović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.