Niš: Uhapšen vozač koji je povredio troje tinejdžera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 12:47

Niš: Uhapšen vozač koji je povredio troje tinejdžera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i uhapsili S.D. (42) iz tog grada za koga se sumnja da je sinoć automobilom naleteo na troje tinejdžera koji su zadobili povrede.

Sumnja se da je on sinoć upravljajući automobilom marke škoda skrenuo sa puta i udario dečaka i dve devojčice koji su se nalazili na trotoaru, a potom se udaljio sa mesta događaja.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužilaštvu, stoji u saopštenju.

Troje mladih od kojih dvoje teško, povređeno je oko ponoći u saobraćajnoj nezgodi u Daničićevoj ulici u Nišu.

Kako su preneli mediji, sedamnaestogodišnjak je zadobio lake telesne povrede, dok su obe njegove drugarice teško povređene.

Njih je Hitna pomoć prevezla u niški Univerzitetski klinički centar, gde je ustanovljeno da petnaestogodišnjakinja ima prelom karlice, dok je sedamnaestogodišnjakinja zadobila prelom obe butne kosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje tinejdžera povređeno u Nišu, uhapšen vozač koji je pobegao nakon udesa

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021

Niška policija identifikovala je i uhapsila S.D. (42) iz tog grada za koga se sumnja da je sinoć automobilom naleteo na troje tinejdžera koji su zadobili povrede...Kako je saopšteno iz MUP-a, S.D. je uhapšen zbog postojanja sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.