Niš: Uhapšen kamiondžija koji je izazvao nesreću u kojoj je poginulo troje

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Uhapšen kamiondžija koji je izazvao nesreću u kojoj je poginulo troje

Policija u Nišu uhapsila su G. B. (46) iz Kraljeva, za koga se sumnja da je na auto-putu Beograd-Niš kamionom udario u kombi koji se nalazio u zaustavnoj traci.

Tri osobe iz kombija su poginule, a osam je povređeno.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač kamiona koji je izazvao udes s tri poginula kod Niša

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2019

Niška policija uhapsila je G. B. (46) vozača iz Кraljeva koji je danas kamionom udario u kombi na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Gornja Trnava, pri čemu su tri osobe iz kombija poginule, a osam je povređeno...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.