Niš: Teško povredio suprugu, pa se obesio

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Teško povredio suprugu, pa se obesio

Muškarac star 41 godinu napao je svoju suprugu koja je zadobila prelom baze lobanje, a posle toga pronađeno je beživotno telo njenog supruga koji je izvršio samoubistvo, kako se sumnja, vešanjem, saopšteno je danas iz Policjske uprave u Nišu.

Povređena žena zbrinuta je u Kliničko-bolničkom centru u Nišu, navode iz policije.

Telo muškarca prebačeno je u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije, saopšteno je iz policije.

Nesreća se dogodila noćas ispred porodične kuće supružnika u okolini Niša, napominju iz policije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Teško povredio suprugu, pa se obesio

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2015

Muškarac star 41 godinu napao je svoju suprugu koja je zadobila prelom baze lobanje. Posle toga, pronađeno je beživotno telo njenog supruga, koji je izvršio samoubistvo, kako se sumnja, vešanjem, saopšteno je iz Policjske uprave u Nišu...Povređena žena zbrinuta je u Kliničko-bolničkom centru...

Nastavak na Vesti-online.com...

Teško povredio suprugu, pa se obesio

Izvor: RTS, 25.Mar.2015, 01:01

. Muškarac star 41 godinu napao je suprugu koja je zadobila prelom baze lobanje, a posle toga izvršio samoubistvo, kako se sumnja, vešanjem, saopšteno je iz Policjske uprave u Nišu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.