Niš: Taksi vozilo zapaljeno bakljom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Taksi vozilo zapaljeno bakljom

Vozač taksija lakše je povredjen, a taksi vozilo potpuno je noćas izgorelo na Matejevačkom putu kraj Niša, nakon što su nepoznati mladići u njega ubacili zapaljenu baklju.

Kolege povredjenog taksiste rekle su za nišku TV Zonu plus da je vozilo pozvala grupa mladića i to nakon tuče u kafani na Matejevačkom putu.

"Seli su u taksi, ali već na prvom semaforu sustigla ih je druga grupa mladića. Neko od njih ubacio je baklju u taksi vozilo koje je odmah planulo. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kolega je pokušao da ugasi požar i tako je zadobio opekotine”, kazali su taksisti TV Zoni plus.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su policija i vatrogasci reagovali odmah po prijavi požara na automobilu i da ja vatra brzo ugašena.

U policiji su takodje kazali da je  Osnovno javno tužilaštvo obavešteno i da se utvrdjuju sve okolnosti tog dogadjaja.

Prema rečima lekara Kliničkog centra u Nišu, taksista je zadobio lakše opekotine i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.