Niš: Protest „Stop teroru – Za Niš bez straha“ 8. juna

Izvor: Danas, 07.Jun.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Protest „Stop teroru – Za Niš bez straha“ 8. juna

Organizacije potpisnice Sporazuma sa narodom organizuju u Nišu veliki građanski protest "Stop teroru - Za Niš bez straha #1od5miliona", koji će se održati u subotu. 8. juna. Članak Niš: Protest „Stop teroru – Za Niš bez straha“ 8. juna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest Jedan od pet miliona sutra ponovo u Nišu

Izvor: Danas, 07.Jun.2019

Savez za Srbiju pozvao je građane Niša da se sutra, 8. juna u 19 časova okupe ispred Gradske kuće na velikom građanskom protestu "Stop teroru - Za Niš bez straha Jedan od pet miliona". Članak Protest Jedan od pet miliona sutra ponovo u Nišu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Tribina o štetnosti infracrvenog zračenja

Izvor: Danas, 07.Jun.2019

Nove klimatske prilike donose i niz novih izazova i opasnosti po zdravlje. Veliki temperaturni prelazi između ostalog utiču i na kožu, Da li smo spremni za sunce? Koliko znate o štetnom sunčevom zračenju? Članak Tribina o štetnosti infracrvenog zračenja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.