Niš: Pas spasao ženu od silovatelja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2013, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pas spasao ženu od silovatelja

M. B. (32), vlasnica trafike u naselju Ledena stena u Nišu, umalo je postala žrtva seksualnog manijaka B. N. (44), ali ju je spasio pas koji je ugrizao napadača.

"Čim je prišao, videla sam da je pripit. Tražio je cigarete, a kada sam ga upitala koje, rekao je: 'Onaj kome ćeš da popušiš!' Zalupila sam vratanca, ali ih je on razvalio. Pobegla sam u dvorište, a on je krenuo za mnom i zgrabio me za kosu. Otimala sam se, uspela sam i da ga udarim u međunožje, ali on me nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ispuštao sve dok ga pas nije ujeo za ruku", opisala je situaciju M. B.

Uskoro se pojavio i njen suprug, koji je naredio B. N. da se ne pomera dok ne dođe policija.

"On je zaista stajao mirno, ali je sve vreme ponavljao: 'Ja sam anđeo poslat od Boga'", rekla je žena.

Posle svega, vlasnica je nagradila svog spasioca posebnim obrokom. "Kupila sam mu krmenadle da mu zahvalim. To je pas rase kane korso, a oni su dobri čuvari, odani gospodarima", rekla je M. B.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.