Niš: Oluja čupala i nosila stabla

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2010, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Oluja čupala i nosila stabla

Snažno nevreme zahvatilo je danas oko 15 sati Niš i trajalo je dvadesetak minuta. Palo je 12 litara vode po metru kvadratnom, a vetar je duvao brzinom od 17 metara u sekundi.

Oluja je nosila sve pred sobom, oborila nekoliko stabala koja su pala na parkirane automobile, a obilna kiša je na nekoliko kritičnih mesta u gradu zapušila odvodnu kanalizaciju.

Ekipe komunalnog preduzeća "Nais" su na terenu i pokušavaju da očiste odvode.

U Centru za uzbunjivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tanjugu je rečeno da je oluja oborila trulo granje, pa je tako jedna grana oštetila deo krova Odeljenja hirurgije Zdravstvenog centra u Nišu, a oštećena su i tri vozila u Dušanovoj ulici, u neposrednoj blizini te zdravstvene ustanove.

U obližnjem podvožnjaku je, zbog zapušenog odvoda, nadošla voda u kojoj je zarobljen jedan automobil.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.